Beste EAA-tilskuddet – Best i test 2023

EAA eller essensielle aminosyrer har blitt mer og mer populært de siste årene. De er de aller viktigste aminosyrene som vi trenger i kostholdet vårt, men som kroppen har vanskelig for å ta opp. Disse aminosyrene som vi kan få i tilskudd, har også vist seg å ha den raskeste effekten på dem so vil trene og få markerte muskler.

EAA består av de mest essensielle aminosyrene, og kan gi en skikkelig boost for dem som vil komme i gang med treningen. Disse stoffene finner man i protein, slik som i kjøtt eller andre næringsrike produkter. Men man kan også få det i pulverform for å få den samme effekten uten å ha i seg like mye mat.

Det er viktig å teste produkter som dette, for å se om de virkelig har like god effekt som de sier. Det kan være forskjellen på et treningsregime som man lykkes med eller at man ender opp i sofaen, som en sofagris. Men hvordan finner man ut hva som er best? Vi velger ut våre produkter ut fra tilbakemeldinger og omtaler fra kjøpere, men det er ikke alltid vi tester produktene selv.

Les videre for å finne ut av det uten å teste alle produktene selv.

1.Chained Nutrition EAA Hardcore

Chained Nutrition er kjent for sine høykvalitetsprodukter og med EAA Hardcore så får man 10g EAA i fri form for hver eneste dose. En av grunnene er innholdet av de viktige aminosyrene, det andre er smaken. Det er anbefalt å ta EAA som tillegg i en ellers rikholdig kost, og dersom gir denne ekstrakten ekstra motivasjon før en hard treningsøkt med pumping.

I motsetning til andre produkter, så stimulerer EAA Hardcore til blodgjennomstrømningen, noe som gjør at man kan yte det lille ekstra når barene skal opp over hodet. Denne effekten er det arginin og citrullin som står for.

Med 30 doser per forpakning, utgjør ikke bare EAA Hardcore fra Chained Nutrition en av de mest allsidige kosttilskuddene med aminosyrer på markedet, den knuser også de andre på pris. Vil du lykkes med å pumpe opp musklene dine, så er dette første steget i riktig retning.

2.Star Nutrition Ultimate EAA Complex

Ultimate EAA Complex fra Star Nutrition kommer på en super andreplass i denne kåringen. Sammenlignet med EAA Hardcore er dette mer et supplement for restitusjon, da den har et høyt innhold av BCAA aminosyrer. Den sørger også for å holde immunforsvaret parat, noe som er svært viktig i dag. Pulveret brukes også av løpere som vil forbedre utholdenheten sin. Den er beriket med Wellmune, et betaglukan som står for styrking og helseeffekt.

Selv om dette er et veldig godt EAA produkt, så havner den ikke øverst på kåringen. I forhold til EAA Hardcore, så gir Ultimate EAA Complex deg bare 7g EAA per porsjon. Star Nutrition har en bred erfaring med kosttilskudd og er derfor en klar kandidat i slike kåringen. Faktum at også ingen har omtalt produktet gjør at denne havner på sølvplassen her. Et produkt som stimulerer muskelbygging ved trening og senker restitusjonstiden ved at immunforsvaret styrkes.

3. Star Nutrition Supreme EAA

På tredjeplass finner vi Supreme EAA fra samme produsent som plassen over. Grunnen til det er det egenskap som passer utmerket til trening. Spesielt som restitusjons-middel, da Supreme EAA er full av de essensielle aminosyrene man trenger.

En relativ liten boks med tilskudd er likevel verdt å ta med i denne sammenligningen, da den utmerker seg med mange forskjellige smaker, også koffein. Dette middelet i seg selv virker oppkvikkende. Middelet kommer i fri form, og må derfor ikke brytes ned i kroppen før det virker. Dette kan være nyttig for dem som sliter med å få i seg næring eller som har mange baller i luften samtidig.

Selv om ikke Supreme EAA kan erstatte næringsrik kosthold, så er det mange som bruker den i stedet for inntak av mat under trening. Det gir mer motivasjon for oppgavene som ligger på vektstanga. Med en god pris, får man litt mindre for pengene med Supreme EAA.

4.Delta Nutrition EAA+ Amino

Dette er et konsentrat og gir derfor mange porsjoner per boks. Sammenlignet med Ultimate EAA Complex, har den enda høyere BCAA-innhold. Det betyr bedre og hurtigere restitusjon. Mange sliter med å komme seg i form til nye økter som skal få musklene til å bule, men med EAA+ Amino er man bare noen korte steg unna drømmen.

Med EAA+ Amino kan man også bruke det som et tillegg ved måltider. Det gjør at man får en stor bredde på måten man bruker denne boksen av pulver. Det som er bra, er at den har et stort utvalg forskjellige smaker, slik som cola, jordbær, pasjonsfrukt også videre.

For dem som ikke har prøvd kosttilskudd før, så er EAA+ Amino fra Delta Nutrtion verdt å teste ut. Det kan gi en aha-opplevelse man ikke vil gå bort fra. For alle vet det godt, bygging av muskler krever at du står parat hver eneste dag for nye beinharde løft!

5. Scandinavian Nutrition Aminostack

Det er litt morsomt å ta med det siste kosttilskuddet i denne kåringen, da den kommer fra Scandinavian Nutrition, et helsvensk selskap med lang erfaring med kosttilskudd. Aminotack er et potent kosttilskudd med ikke mindre enn 10 essensielle aminosyrer, utmerket for inntak rett før eller etter trening.

Amonistack har mange smaker som passer godt i en blender, hvor tropiske frukter er en forhåndsvalgt favoritt blant mange muskelbunter i studioet. For selv barske hardhauser trenger noe å kose seg med for å se bra ut.

Da denne shakeren er blandet i ulike deilige smaker, utmerket for trening og restitusjon, kan produktet inneholde melkeprotein, laktose, egg og soya. Det kan bli vondt når man helst vil fokusere på å presse stanga over hodet nok en gang. Til sammenligning me EAA Hardcore inneholder også Aminostack en del andre tilsetningsstoffer som man ikke er helt hundre prosent enige om bivirkningene av. Foruten dette, så er Amonistack en av de beste kosttilskuddene på markedet i dag.

Sammendrag

Essensielle aminosyrer er de utvalgte i en rekke proteiner som former kroppene til dem som trener styrke for en mer definert og større linje av muskler. Det har blitt et must for dem som vil bli større, da musklene higer etter mer av det. Det beste produktet er EAA Hardcore fra Gymgrossisten.