Beste ansiktsrens – Best i test 2023

Om så man har problemhud eller ikke, så er det flere fordeler med å ha en god renserutine. Heldigvis så finnes det en rekke produkter som en kan benytte seg av. I denne artikkelen presenterer vi fem ansiktsrenser som regnes som utrolig gode. Det er basert på en rekke anmeldelser og omtaler som er grundig analysert.

Hvilken hudtype man har og hva slags problemer man kanskje vil jobbe med er veldig individuelt. I denne testen vil du se ansiktsrenser som passer de fleste hudtyper. Ta en titt så finner du sikkert noe som passer deg og din hud!

Beste ansiktsrensen

  1. Dermalogica UltraCalming Cleanser
  2. Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser
  3. Dermalogica Special Cleansing Gel
  4. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
  5. Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser

1. Dermalogica UltraCalming Cleanser

Den beste ansiktsrensen 2022 er Dermalogica UltraCalming Cleanser. Rett og slett fordi det er en ansiktsrens du får mye for pengene. Det er ikke bare kundene Dermalogica UltraCalming Cleanser får gode anmeldelser fra, det er også folk som har utdanning innen hud. Det er flere som har fått oppfordringer til å kjøpe denne etter de har vært en tur hos hudpleier.

Kjekt å vite:
– God lukt
– Passer alle hudtyper
– Forpakningen er for stor til å ha med i håndbagasjen

2. Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

Truth Juice Daily Cleanser er en deilig gel-krem som inneholder en rekke typer sitrusfrukter, blant annet appelsin og sitron som hjelper å fornye huden din. Disse fruktene inneholder nemlig syre som fjerner døde hudceller, og du får derfor en god dyprens. Dette resulterer i glatt hud som gløder! Hvis du er en type som liker å være på farten, så kan denne ansiktsrensen være noe for deg. Den kjente ansiktsrensen Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser er nettopp den perfekte størrelsen!

Kjekt å vite:
– Renser i dybden
– Veldig delikat forpakning
– Lukter sitrus

3. Dermalogica Special Cleansing Gel

På tredjeplass finner vi en god ansiktsrens som gir deg mye valuta for pengene. Du kan få den i 50 ml, 250 ml og 500 ml. Dette gjør at du kan ha en i reisestørrelse og en hjemme på badet, slik at du aldri går glipp av den daglige ansiktsrensen. Dermalogica Special Cleansing Gel passer for deg som liker en skummende ansiktsren.

Kjekt å vite:
– Den kommer i tre praktiske størrelser
– Såpefri formel
– Beroligende effekt

4. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Ansiktsrensen Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er en renseolje med en tynn konsistens og enkel pumpeflaske. Den renser huden effektivt og fjerner vannfast sminke, også lukter den veldig godt. Oljerensen inneholder svart sesamolje, svarte bønner og solbær – noe som gir huden din en boost med antioksidanter og vitaminer, samt som det balanserer talgproduksjonen. Huden føles myk og god ut etter å ha brukt denne!

Kjekt å vite:
– God lukt.
– Oljebasert rens
– Lett konsistens
– Tar vannfast sminke

5. Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser

Biotherm er et merke som er kjent for sin kvalitet og som gjør huden din myk og deilig. Det er alltid en fordel at ansiktsrensen kan fjerne sminke, for da trenger du ikke et eget produkt bare for dette. Når det kommer til ansiktsrenser som er rimelige, men som får jobben gjort, så er denne en skikkelig rakker.

Kjekt å vite:
– Fin størrelse til å ta med seg ut på reise
– Fjerner vanlig sminke
– Passer spesielt til tørr hud
– Drøy i bruk

Sammendrag

Hvis du er på jakt etter en ansiktsrens, så har du kommet til rett sted. Her finner du en oversikt over 5 herlige ansiktsrenser som kan være noe for deg og din hud. Hvorfor ikke prøve ut den som ligger på topp i dag? Du vet kanskje allerede hvilken det er?