Beste ansiktsrensen [Best i Test 2022]

Det å ha problemer med huden er veldig normalt, de fleste har noe de skulle forbedret med huden sin. Heldigvis så finnes det en rekke produkter som en kan benytte seg av for å forbedre huden sin. I denne artikkelen vil det bli presentert fem ansiktsrenser som regnes som utrolig gode. Det er basert på en rekke anmeldelser og omtaler som er grundig analysert.

Selvsagt så har alle forskjellige hudproblemer, men disse typene ansiktsrens er generelt ansiktsrenser som kan brukes av alle. I denne artikkelen vil det være råd til deg om hva slags ansiktsrens du bør kjøpe. Du vil sikkert like å se om din ansiktsrens har kommet seg inn på lista, eller om det er på tide å oppgradere.

Noe som er sikkert, er at alle har en godt av en skjønnhetsrutine som får deg til å føle deg vel. Det å ha en ansiktsrensingsrutine kan gi deg en følelse av at du tar vare på deg selv. Kanskje du allerede har en slik rutine? Hvis ikke så anbefaler vi deg å se igjennom denne lista, der alle produktene har fått strålende anmeldelser fra forbrukere og eksperter.

Beste ansiktsrensen

  1. Dermalogica UltraCalming Cleanser
  2. Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser
  3. Dermalogica Special Cleansing Gel
  4. The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam
  5. Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser

1. Dermalogica UltraCalming Cleanser

Den beste ansiktsrensen 2022 er Dermalogica UltraCalming Cleanser. Rett og slett fordi det er en ansiktsrens du får valuta for pengene for. Den kommer i to størrelser, så hvis du ikke er helt sikker på om det er noe for deg, så kan du kjøpe 250 ml og NÅR du blir overbevist, så er det bare å investere i 500 ml.

Det er ikke bare kundene Dermalogica UltraCalming Cleanser får gode anmeldelser fra, det er også folk som har skikkelig god peiling på ansiktsrenser vil nok anbefale deg denne. Det er flere som har fått oppfordringer til å kjøpe denne etter de har vært en tur hos hudpleier.

Fordeler:
– Den lukter godt.
– Den funker for alle typer hud.
– Den er ideell for deg som har en hud som er følsom for vann.

Ulemper:
– Størrelsene er ganske store.
– Forpakningen er for stor til å ha med i håndbagasjen.
– Dermalogica UltraCalming Cleanser er ikke spesifisert nok.

2. Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser

Hvis du er en person som liker å rense huden din på både dagtid og kveldstid, så er dette en ansiktsrens for deg. Den er nemlig laget for bruk på både morgenen og kvelden. Den inneholder en rekke typer sitrusfrukter, blant annet appelsin og sitron som hjelper å fornye huden din. Disse fruktene inneholder nemlig syre som reduserer døde hudceller. Dette gjør at din hud vil være smidig og herlig i lang tid.

Hvis du er en type som liker å være på farten, så kan denne ansiktsrensen være noe for deg. Den kjente ansiktsrensen Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser er nettopp den perfekte størrelsen!

Fordeler:
– Du kan bruke den både morgen og kveld.
– Veldig delikat forpakning.
– God lukt (hvis du liker sitrus).

Ulemper:
– I forhold til Dermalogica UltraCalming Cleanser så er denne ansiktsrensen i en litt mer hendig forpakning.
– Den lukter veldig sitrus.
– Den er oransje (mange liker ikke farge på ansiktsrensene sine).

3. Dermalogica Special Cleansing Gel

På tredjeplass finner vi en god ansiktsrens som gir deg mye valuta for pengene. Du kan få den i 50 ml, 250 ml og 500 ml. Dette gjør at du kan ha en i reisestørrelse og en hjemme på badet, slik at du aldri går glipp av den daglige ansiktsrensen.

Ansiktsrensen Dermalogica Special Cleansing Gel passer for deg som liker en skummende ansiktsrens! Den er en rens som får gode skussmål hos deres forbrukere, for den har veldig gode anmeldelser fra sine brukere. Det er grunne til at den kommer så høyt opp på denne listen.

Fordeler:
– Den kommer i tre praktiske størrelser.
– Den er såpefri, men samtidig har den den herlige skummende effekten.
– Den får huden din til å føle seg ordentlig beroliget.

Ulemper:
– Den passer best for normal/tørr hud og normal/fet hud.
– Den er litt dyrere enn Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser.
– Designet på forpakningen er ikke like spennende!

4. The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam

I motsetning til for eksempel Dermalogica Special Cleansing Gel, så passer den godt for eldre mennesker som har lyst til å pleie huden sin ekstra godt. Den har også en god lukt, som er mild og skånsom. Noe som er spesielt med denne kremen er at den beroliger huden og du vil føle det med en gang du tar denne kremen på huden din.

Dette er en ansiktsrens som virkelig lever opp til navnet sitt. Navnet er The Ritual of Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam for den er så utrolig herlig og myk at det ikke kan beskrives.

Fordeler:
– God lukt.
– En klassisk og enkel forpakning.
– Den kan godt brukes i kombinasjon med andre produkter.

Ulemper:
– Den har en litt kjedelig forpakning.
– Den har en relativt sterk lukt.
– Den er basert på eldre menneskers hud, så hvis du har ung hud er det ikke nødvendigvis denne du skal kjøpe.

5. Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser

Biotherm er et merke som er kjent for sin kvalitet og som gjør huden din myk og herlig å ta på, på alle måter. Det er alltid en fordel at ansiktsrensen kan fjerne sminke, for da trenger du ikke et eget produkt bare for dette.

Når det kommer til ansiktsrenser som er rimelige, men som får jobben gjort, så er denne en skikkelig rakker. Du burde absolutt prøve denne ut! Ansiktsrensen Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser regnes som å virke best på tørr hudtype, så det er nettopp derfor den ikke når opp til topps. Det skulle gjerne vært flere hudtyper inkludert!

Fordeler:
– Forpakningen passer godt å ta med seg ut på reise.
– Den kan fjerne sminke.
– Et kvalitetsprodukt.

Ulemper:
– Produktet er ofte utsolgt!
– Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser kunne gjerne vært enda større.
– Produktet fokuserer aller mest på tørr hud, noe som gjør at de ekskluderer en del brukere.

Sammendrag

Hvis du er på jakt etter en ansiktsrens, så har du kommet til rett sted. Her finner du en oversikt over 5 herlige ansiktsrenser som kan være noe for deg og din hud. Hvorfor ikke prøve ut den som ligger på topp i dag? Du vet kanskje allerede hvilken det er?