Beste ansiktsserumet [Best i Test 2022]

Det er ingenting som er bedre enn å ha en ordentlig rutine på det å ta vare på seg selv. Det er mange som mener at det å ha en ansiktspleierutine gjør at du kan puste ut og ta noen minutter ekstra bare til deg selv. Hvis du ikke allerede har et ansiktsserum, så finner du en liste nedenfor over de fem beste ansiktsserumene du kan kjøpe basert på oppsamling og analyse av informasjon funnet på nett.

Det å kose seg og ta vare på seg selv, er noe vi alle kan bli flinkere på og ikke minst gjøre mer av. Det er derfor det anbefales at huden din får seg en pause med et ordentlig serum. Ikke bare vil du få en helt ny glød, men du kommer til å oppleve at huden din faktisk nyter godt av den ekstra fuktigheten som mange av disse serumene gir deg. I tillegg så anbefales det at du drikker masse vann! Da vil huden din se helt smashing ut. Så sjekk ut listen under, kanskje du ender opp med et helt nytt produkt i dag?

Beste ansiktsserumet

 1. M Picaut Hydra Miracle Serum
 2. Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate
 3. Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence
 4. Dermalogica BioLumin-C Serum
 5. Maria Åkerberg Serum C

1. M Picaut Hydra Miracle Serum

På førsteplass for beste ansiktsserum i 2022 finner vi M Picaut Hydra Miracle Serum. Dette serumet kan virke relativt dyrt, men det er faktisk verdt alle pengene. Ikke bare har det en pen forpakning, det har også en herlig duft.

M Picaut Hydra Miracle Serum stikker av med den jeve tittelen, så du bør absolutt prøve det. I selve produktet finner du flotte fuktighetsgivere, blant annet alger fra det dype hav, frukt og mye mer snacks som huden liker. Det dette serumet er spesielt godt kjent for, er sin tredje generasjons hyalonsyre. Dette er en type syre som gjør at huden din stimulerer byggingen av nye celler, noe som gjør at huden din vil jobbe ekstra godt med å holde huden frisk og ung.

Fordeler:

 • Det lukter svært godt.
 • Fungerer godt som anti-age.
 • Veldig fin og eksklusiv krem.

Ulemper:

 • Veldig mye fokus på anti-age.
 • En litt for liten forpakning.
 • Litt for høy pris.

2. Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate

De fleste som har erfaring med hudpleieprodukter har minst et eller annet Dermalogica-produkt i sin ansiktspleierutine. Hvis du ikke er en av dem, så er det dette du burde inkorporere i rutinen din. Produktet har veldig svak lukt, det er nettopp derfor mange foretrekker M Picaut Hydra Miracle Serum, fordi det rett og slett føles mer eksklusivt.

Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate passer for deg med sensitiv hud, noe som nesten alle Dermalogica-produkter gjør. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at huden din skal bli overanstrengt. Noe mange med sensitiv hud sliter med, er det faktum at de lett får veldig rød hud. Heldigvis motvirker Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate dette, noe som gjør at du kan bruke den minst en gang om dagen.

Fordeler:

 • Passer for deg som har veldig sensitiv hud.
 • Motvirker rød hud.
 • Du får veldig mye produkt for pengene.

Ulemper:

 • For mye fokus på rød hud.
 • Noen mener at produktet er for stort.
 • Produktet har veldig svak lukt.

3. Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Dette serumet inneholder en rekke typer vitaminer som gir deg en glans ut av en annen verden. Dette i kombinasjon med norsk kildevann er den perfekte kombinasjon. Du vil nesten kunne kjenne at huden din blir fuktigere mens du tar det på. Det er det få andre produkter som gjør!

Er du på jakt etter et produkt som gir deg mye glød? Da er Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence noe for deg. Du vil absolutt føle en helt ny sensasjon når det kommer til glød med dette flotte serumet.

Fordeler:

 • Har norske råvarer.
 • Ikke bare har den vitamin C, men den er også produsert UTEN parabener og mineraloljer.
 • Huden din vil føles veldig glatt!

Ulemper:

 • For noen hudtyper kan det rett og slett gi for mye glans. Derfor foretrekker noen kunder Dermalogica BioLumin-C Serum.
 • Prisen kunne gjerne vært litt lavere!
 • Forpakningen skiller seg ganske ut.

4. Dermalogica BioLumin-C Serum

Selvfølgelig vil du også finne et annet Dermalogica-produkt på denne listen. Dette Dermalogica-serumet regnes også som et av de aller beste på å gi en jevn og herlig hud. Mange mener at effekten er synlig etter bruk noen få ganger!

Dermalogica BioLumin-C Serum arbeider sammen med huden din sine forsvarsmekanismer. Dette serumet er med på å styrke dem og gi deg en glød du ikke har sett maken til. Dette grunnet det store inneholdet av vitamin C, som virkelig kan styrke huden din.

Fordeler:

 • Intens glød.
 • Du kan bruke dette serumet både på morgenen og på kvelden.
 • Dette er et serum som vil gjøre huden din jevnere og glattere.

Ulempe:

 • Dette er et produkt som virkelig gir deg den aller største dosen av vitamin C.
 • Noen vil foretrekke et produkt som du kan bruke uten å bruke fuktighetskrem etterpå.
 • Det passer ikke for alle hudtyper, slik som Maria Åkerberg Serum C gjør.

5. Maria Åkerberg Serum C

Dette er et serum som er litt billigere i pris og det passer for alle hudtyper. Derfor havner det på denne listen. Du kan ha fet, kombinert, moden, normal, tørr, sensitiv eller en kombinasjon av alle disse og fortsatt bruke dette serumet. Ikke bare gir dette serumet deg en naturlig glød, det er også fuktighetsgivende og du kan bruke det alene.

Maria Åkerberg Serum C er et kjent produkt for både nybegynnere og erfarne ansiktsserumsbrukere der ute! Dette er et produkt som mange har et svært godt forhold til. Det er enkelt å bruke og ikke minst et utrolig flott produkt.

Fordeler:
– Passer for alle hudtyper!
– Svært fuktighetsgivende.
– Serumet har en delikat forpakning som gjør det lett å gi det bort i gave.

Ulemper:
– Noen foretrekker et mer spesialisert serum.
– Ingen spesielle ingredienser
– Serumet kommer i en forpakning som for mange kan virke litt ugjennomtenkt.

Sammendrag

Dette var topp 5-listen over flotte ansiktsserum som kan passe for deg. Hvorfor ikke ta steget å kjøpe et allerede i dag? Det å ta vare på huden din er absolutt noe av det beste du kan gjøre, det vil gjøre deg godt i lengden. Det frister vel litt, gjør det ikke?